Zakelijke opslag Baillieston –

Huis ” Zakelijke opslag Baillieston

Nieuws, – 15 augustus 21

Of u nu zakelijke waardevolle spullen veilig wilt bewaren, grote voorraden wilt opslaan of overtollige spullen op kantoor of in uw bedrijf wilt hebben; een betrouwbare self-storage unit kan uw leven gemakkelijker maken. Veel bedrijven kiezen ervoor om meer ruimte te huren om hun groeiende bedrijf te huisvesten, maar dat is niet altijd nodig. Onze zakelijke opslag in Baillieston heeft de middelen en middelen om veilige opslagruimte te bieden. Door dit te doen, hebben we veel bedrijven geholpen hun fysieke activa veilig te houden en een aanzienlijke hoeveelheid geld te besparen. Dit zijn de voordelen van investeren in onze zakelijke opslagruimte:

Beveilig uw artikelen

Wanneer u de documenten en inventaris van uw bedrijf veilig moet bewaren, kunt u terecht bij onze bedrijfsopslag in Baillieston. We hebben 24/7 bewakingscamera’s en een beveiligd toegangssysteem met toetsenborden. Alles wat bij ons is opgeslagen, wordt nog veiliger bewaard dan in uw kantoor. Hoezo? Welnu, u kiest wie toegang heeft tot uw zakelijke opslag. Geen klanten, geen nieuwe medewerkers; alleen de vertrouwde paar die u toegang wilt tot uw apparaat. We zijn een kostenefficiënte manier om uw artikelen veilig en in goede staat te houden. Het beste van alles is dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat iemand inbreekt en uw waardevolle spullen steelt.

Kostenfactor

Vergeet het vinden van een grotere kantoorruimte om dingen op te slaan. Die een unit wil hebben om alleen meubels, voorraad of andere items te verplaatsen die uw bedrijf niet van plan is binnenkort te gebruiken. Onze zakelijke opslag in de buurt van Baillieston is een stuk voordeliger. De kosten van het huren van een zakelijke opslagruimte zijn veel goedkoper dan het huren van extra kantoorruimte. Waarom een ​​heel kantoor nemen als je alleen wat extra opslagruimte nodig hebt?

kosten kantoorinrichting

Maakt bulkaankopen mogelijk

Ben je van plan om inventaris in bulk te kopen, maar heb je niet de ruimte om ze op te slaan? Welnu, met onze zakelijke opslag in Baillieston kunt u profiteren van bulkprijzen en besparen op andere bijbehorende kosten, zoals transport. We hebben ruimte voor grotere bezittingen, ongeacht hun aard. Wij kunnen u helpen met het opslaan van omvangrijke artikelen. Dingen zoals; grote uitrusting, voorraad, oldtimers, kano’s, skiboten, recreatievoertuigen en andere items met een groot ticket.

Opslag van seizoensartikelen

Met een zakelijke opslagruimte kunt u voorraad opslaan die in een bepaalde tijd van het jaar niet nodig is. Een kledingwinkel kan bijvoorbeeld in de zomermaanden wintervoorraad opslaan. Hierdoor kan het bedrijf zijn kantoorruimte gebruiken om de meest winstgevende voorraad weer te geven.

Onze faciliteit is ook temperatuurgecontroleerd om goederen die gevoelig zijn voor bepaalde weersomstandigheden veilig op te slaan. Zo voorkom je dat je spullen gaan rotten, bevriezen of schimmel ontwikkelen.

Het hele jaar door toegankelijk

De meeste opslagruimtes zijn het hele jaar door toegankelijk. Dus terwijl u items die niet meer te repareren zijn kunt weggooien of anderen kunt doneren; u kunt de spullen die u wilt bewaren meenemen naar onze bedrijfsopslag in Baillieston. Je hebt toegang tot je opslagruimte wanneer dat nodig is. Als klant heb je eigen sloten en toegangscodes tot je opslagruimte. Niemand anders heeft toegang tot deze gevoelige informatie, die de veiligheid van bezittingen garandeert, net als op kantoor.

Neem voor meer informatie over onze diensten contact op om te ontdekken wat onze zakelijke opslagmogelijkheden voor u kunnen betekenen. We hebben een breed scala aan opslagruimtes van verschillende grootte en het hele jaar door toegankelijk voor uw gemak en gemoedsrust!

creditSource link

Acitylife
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart